Amenințări cu pistolul cu gaze lângă un teren de joacă din Sîngera. Un tânăr s-a ales cu proces penal
Full Article 3 minutes read

Amenințări cu pistolul cu gaze lângă un teren de joacă din Sîngera. Un tânăr s-a ales cu proces penal

Un tânăr de 22 de ani a amenințat cu un pistol cu gaze doi bărbați lângă un teren de joacă, unde se aflau mai mulți copii, după ce a fost solicitat să nu conducă cu viteză. Cazul a avut loc în orașul Sîngera, municipiul Chișinău, în seara de 12 iulie. Arma, care era deținută ilegal, a fost ridicată de poliție. Pe caz a fost inițiat un proces penal. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către Natalia Stati, ofițer de presă în cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. 

Amenințări cu arma lângă un teren de joacă din Sîngera

Pe 12 iulie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica au fost solicitați să intervină. Oamenii legii au fost informați că în orașul Sîngera, pe strada Tineretului, un bărbat amenință cu o armă de foc.

La fața locului s-a deplasat grupa operativa a inspectoratului, care a fost întâmpinată de solicitant: un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Acesta le-a comunicat oamenilor legii că, în timp ce se deplasa cu prietenul său, a observat două automobile de model BMW care circulau cu viteză, fapt pentru care le-a făcut semn din mână pentru a reduce viteza. Ulterior, unul din șoferi a staționat și având în mână un obiect asemănător cu o armă s-a îndreptat în direcția bărbaților, după care s-a întors, a urcat în automobil și a încercat să plece. Cei doi bărbați i-au blocat însă automobilul până la sosirea poliției.

Poliția a stabilit că ofensatorul este un tânăr de 22 de ani. Acesta avea asupra lui un pistol cu gaze, care era deținut ilegal.

Armata a fost ridicată de polițiști, conform procedurii legale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal. Oamenii legii întreprind măsuri în continuare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Reacția primăriei

Și Primăria Sîngera a comentat cazul respectiv. Instituția a precizat, într-o publicație pe Facebook, că totul s-a petrecut lângă un teren de joacă din localitate. În acel moment, pe terenul de joacă se aflau mai mulți copii, care s-au speriat de cele întâmplate, potrivit unui comentariu lăsat de un utilizator.

Primăria a precizat că va solicita ca tânărului să i se aplice cea mai dură pedeapsă prevăzută de Codul Penal pentru fapta sa: de la 3 la 7 ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: