Amenzi de peste 28 de milioane de lei, aplicate de polițiștii din capitală pentru nerespectarea măsurilor epidemiologice
Full Article 50 second read

Amenzi de peste 28 de milioane de lei, aplicate de polițiștii din capitală pentru nerespectarea măsurilor epidemiologice

De la începutul epidemiei de coronavirus și până în prezent, polițiștii din capitală au amendat 1278 de persoane și 22 de agenți economici pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției COVID-19. Valoarea amenzilor aplicate este de peste 28 de milioane de lei. Informațiile au fost prezentate de către Lilian Luca, șeful-adjunct al Direcției de Poliție Chișinău, astăzi, 15 iunie.

Potrivit acestuia, au fost achitate amenzi în valoare de 812 mii de lei. 369 de încălcări au fost înregistrate în sectorul Botanica, 311 în sectorul Râșcani, 256 în sectorul Centru, 166 în sectorul Buiucani și 161 în sectorul Ciocana.

Totodată, au fost amendați și 22 de agenți economici. Valoarea totală a amenzilor este de 1,1 milioane de lei.

Menționăm că pe parcursul stării de urgență, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 44 milioane de lei pentru nerespectarea prevederilor Comisiei Situații Excepționale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: