Andrian Candu va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova
Full Article 2 minutes read

Andrian Candu va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova

Liderul Partidului Pro Moldova Andrian Candu va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, în cadrul unei conferințe de presă din 1 septembrie.

Deputatul Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon că și-ar fi depășit competențele pe durata mandatului de președinte al țării.

„Noi vom face o campanie în primul rând corectă, dar în același timp, o campanie de informare. Vom informa cetățenii Republicii Moldova ce înseamnă, de fapt, aceste alegeri prezidențiale. Că această competiție este pentru o funcție cu competențe limitate. Actualul președinte Dodon a stâlcit și a interpretat această funcție: vorbim despre drumuri, despre justiție, despre salarii și pensii, care de fapt n-are nicio treabă cu ele”, a declarat Candu.

Conferință de presă PRO MOLDOVA, după ședința Consiliului Național Politic

Conferință de presă PRO MOLDOVA, după ședința Consiliului Național Politic

Posted by Andrian Candu on Tuesday, 1 September 2020

Amintim că printre cei care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al țării se numără liderul Platformei DA Andrei Năstase, președinta PAS Maia Sandu, liderul PUN Octavian Țîcu, liderul formațiunii „Partidul Nostru” Renato Usatîi, reprezentantul Mișcării Politice „UNIREA” Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu din partea PLDM.

Președintele Igor Dodon nu a anunțat, deocamdată, dacă va pretinde la un nou mandat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: