APCE a recunoscut Rusia ca fiind stat terorist
Full Article 30 second read

APCE a recunoscut Rusia ca fiind stat terorist

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a recunoscut Rusia ca fiind stat terorist prin adoptarea unei rezoluții intitulate „Escaladarea continuă în agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei”, care declară Federația Rusă regim terorist, transmite Digi24.

99 de membri ai adunării au votat pentru rezoluție iar unul s-a abținut.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei este o adunare interparlamentară de legiuitori din 46 de state membre.

Rezoluția mai cere statelor să furnizeze Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și numește prezența Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU ca fiind ilegală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: