Arest la domiciliu pentru individul care a agresat un polițist de frontieră în satul Larga, Briceni
Full Article 2 minutes read

Arest la domiciliu pentru individul care a agresat un polițist de frontieră în satul Larga, Briceni

Bărbatul de 35 de ani care a agresat un polițist de frontieră în satul Larga din raionul Briceni va sta în arest la domiciliu timp de 20 de zile. O decizie în acest sens a fost luată de Judecătoria Edineț, sediul Briceni, informează Procuratura Generală astăzi, 6 decembrie. 

Individul este cercetat penal pentru că a aplicat violența asupra unui ofițer la Poliției de Frontieră. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă în mărime de 67.500 lei, până la 180 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la 2 ani de închisoare.

Amintim că, în noaptea zilei de 26 noiembrie, bărbatul a fost oprit de către un ofițer principal al Direcției Echipe Mobile a Poliției de Frontieră, în timp ce conducea un autoturism, în care se aflau patru pasageri. Acesta a devenit agresiv și a încercat să fugă. Totodată, a aplicat intenționat violența față de ofițer, pe care l-a lovit cu ușa autoturismului și i-a provocat o echimoză.

De asemenea, acesta este cercetat și în alte cauze penale: contrabandă în valoare de peste 1.850.000 lei, conducerea mașinii în stare de ebrietate alcoolică, dar și pentru huliganism.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: