Argint pentru Moldova: Alina Stremous a devenit vicecampioană europeană la biatlon
Full Article 40 second read

Argint pentru Moldova: Alina Stremous a devenit vicecampioană europeană la biatlon

Republica Moldova a obținut o nouă medalie de argint. Performanța a fost atinsă de biatlonista Alina Stremous, în cadrul campionatului european de biatlon din Slovacia. Anunțul a fost făcut de președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, pe 24 ianuarie.

„Argint pentru Moldova! Alina Stremous a devenit vicecampioană europeană la biatlon, cursa individuală de 15 kilometri. Bravo! Hai, Moldova!”, a scris Eduard Ciobanu pe pagina sa de Facebook

La Campionatul European de biatlon din Slovacia, Republica Moldova este reprezentată de nouă sportivi. Competiția se va încheia pe 28 ianuarie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: