Arhimandritul unei mănăstiri din Drochia a fost găsit mort. Ce spune poliția?
Full Article 2 minutes read

Arhimandritul unei mănăstiri din Drochia a fost găsit mort. Ce spune poliția?

Arhimandritul Mănăstirii „Sfântul Prooroc Ilie” din satul Nicoreni, raionul Drochia, a fost găsit fără suflare. Informația a fost confirmată pentru NM de către poliție. 

„La data de 30.01.2021, în extravilanul satului Nicoreni, a fost depistat cadavrul strangulat al unui bărbat, fără semne de moarte violentă. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat spre expertiză medico-legală. Alte circumstanțe se stabilesc”, a declarat pentru NM ofițerul de presă al IP Drochia, Ina Moscaliuc.

Despre acest caz a scris și deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru. Pe pagina sa de Facebook, aceasta a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al arhimandritului Ilie (Lunic). Un călugăr de o mare cumsecădenie, care de la vârsta de 18 ani și-a dedicat viața pentru slujirea lui Dumnezeu și mulți ani a fost și blagocinul mănăstirii. Înțelept, răbdător, modest și săritor la nevoie: așa l-au cunoscut creștinii, așa îl vom ține minte mereu”, a scris deputata.

Mare năpastă s-a abătut asupra Mănăstirii „Sfântul Prooroc Ilie” din satul Nicoreni.
După ce în octombrie 2020 a…

Publicată de Arina Spataru pe Sâmbătă, 30 ianuarie 2021

 

În octombrie 2020 a decedat stareţul mănăstirii, arhimandritul Rafail Bodiu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: