Astăzi este ziua noastră. Un deceniu de NewsMaker
Full Article 2 minutes read

Astăzi este ziua noastră. Un deceniu de NewsMaker

NewsMaker.md marchează, pe 1 august, 10 ani de activitate. Înființat pe 1 august 2014, NewsMaker.md a devenit rapid un nume de referință în peisajul jurnalistic din regiune, cunoscut pentru angajamentul său față de un jurnalism independent și de încredere.

Cu această ocazie, redacția NewsMaker își deschide ușile pentru jurnaliști, comunicatori, parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai misiunilor diplomatice, activiști civici și patroni. Aceștia sunt invitați să viziteze sediul redacției pentru a face cunoștință cu echipa și a explora locul unde sunt create materialele jurnalistice citite și urmărite din 217 țări.

În prezent, NewsMaker.md are o echipă de aproximativ 50 de angajați, care publică articole în limbile română și rusă. De-a lungul celor 10 ani de activitate, portalul a publicat peste 145.600 de știri, analize, interviuri și articole analitice, fiind accesat de 25,7 milioane de utilizatori.

Materialele NewsMaker pot fi citite pe site-ul oficial, dar și pe rețelele de socializare precum Facebook, Telegram, Instagram, YouTube și TikTok.

Informații despre misiunea noastră, valorile redacționale, parteneri de dezvoltare și proprietarii NewsMaker găsiți aici.

Iar dacă vreți să ne faceți un cadou de ziua noastră, puteți accesa contul de Patreon.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.





Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: