Atac cu rachete asupra regiunii Odesa: 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil
Full Article 40 second read

Atac cu rachete asupra regiunii Odesa: 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil

Trupele ruse au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Odesa folosind aeronave strategice Tu-22M. Cu declarații în acest sens au venit pe 27 iunie, autoritățile din Ucraina. 

Ca urmare a căderii unei rachete într-un cartier rezidențial dintr-un sat din regiune au ars și au fost distruse mai multe clădiri și anexe pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

Potrivit datelor preliminare, 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil.

Datele cu privire la amploarea distrugerilor și a victimelor încă se precizează.

Canalele de Telegram rusești menționează că lovitura a căzut asupra satului Mayaki. Autoritățile ucrainene nu au precizat deocamdată locația atacului cu rachete.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: