Atac cu rachete asupra regiunii Odesa: 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil
Full Article 40 second read

Atac cu rachete asupra regiunii Odesa: 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil

Trupele ruse au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Odesa folosind aeronave strategice Tu-22M. Cu declarații în acest sens au venit pe 27 iunie, autoritățile din Ucraina. 

Ca urmare a căderii unei rachete într-un cartier rezidențial dintr-un sat din regiune au ars și au fost distruse mai multe clădiri și anexe pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

Potrivit datelor preliminare, 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil.

Datele cu privire la amploarea distrugerilor și a victimelor încă se precizează.

Canalele de Telegram rusești menționează că lovitura a căzut asupra satului Mayaki. Autoritățile ucrainene nu au precizat deocamdată locația atacului cu rachete.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: