moldpres.md/foto simbol

Atenție dacă ați cumpărat ciuperci. Un lot este retras din comerț, iar consumatorii sunt îndemnați să nu le mănânce FOTO

Ciuperci cu miros nespecific în magazinele din Republica Moldova. Este vorba de un lot, produs în decembrie 2023, cu denumirea pe etichetă „Lux Menu Ghebe conservate”. S-a hotărât retragerea acestuia de pe piață. Precizările au fost făcute pe 21 mai de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor. Instituția a cerut persoanelor, care au procurat produsul, să nu-l consume și să-l returneze. 

Agenția a anunțat despre retragerea de pe piață a unui nou produs alimentar. Rechemarea are loc, potrivit Agenției, la inițiativa operatorului economic.

Instituția a precizat că produsul, cu denumirea pe etichetă „Lux Menu Ghebe conservate”, este neconform. Producătorul este Optimex Tehnology Corporation P.O. Produsul are 580 ml. Data fabricării/preambalării a acestuia este 6 decembrie 2023. El urma să expire pe 6 decembrie 2026.

S-a decis rechemarea din cauza „mirosului nespecific produsului”.

Dacă au cumpărat produsul, consumatorii sunt rugați să nu-l consume și să-l returneze la unitatea de comerț. „Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată”, a menționat Agenția.

ansa.gov.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

fmf.md

Un moldovean la Atletico Madrid: la doar 15 ani, Octavian Ghiaur a semnat cu Academia Clubului de Fotbal

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat că portarul selecționatei U16 a Moldovei, Octavian Ghiaur, a semnat un contract pe o durată de trei ani cu Academia Clubului de Fotbal Atletico Madrid, una dintre cele mai prestigioase academii din Europa.

În vârstă de 15 ani, Octavian Ghiaur a evoluat în sezonul precedent la academia clubului Getafe FC (Spania). Potrivit FMF, transferul său la Atletico Madrid reprezintă o nouă etapă de dezvoltare în cadrul unui mediu profesionist și competitiv.

„Vreau să-mi exprim recunoștința profundă față de Clubul Atlético de Madrid pentru că mi-a oferit această oportunitate incredibilă. Este o adevărată onoare să fac parte din această echipă cu atât de multă istorie, pasiune și angajament față de fotbal. Mă simt foarte norocos să pot purta aceste culori și să dau tot ce pot în fiecare antrenament și în fiecare joc. Vreau să mulțumesc și familiei mele, care a fost alături de mine la tot pasul. Sprijinul necondiționat, sacrificiile și încrederea în mine au fost esențiale pentru a ajunge până aici. Acesta este doar începutul și promit să lucrez cu sârguință, efort și dăruire pentru a mă ridica la această mare provocare. Upa Atleti!”, a comunicat Octavian Ghiaur.

Potrivit FMF, tânărul portar a bifat până în prezent 5 selecții la echipa națională U15/U16 a Republicii Moldova, fiind unul dintre jucătorii de bază ai generației 2009-2010. Federația a adăugat că Octavian Ghiaur a avut un aport esențial în parcursul selecționatei noastre la Turneul de Dezvoltare UEFA U15, desfășurat în septembrie 2024, unde Moldova a înfruntat reprezentativele similare ale Macedoniei de Nord, Armeniei și Andorrei.

fmf.md
fmf.md
Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: