Atleta moldoveană Zalina Marghieva a evoluat la Olimpiada de la Paris. Ce rezultat a înregistrat
Full Article 1 minutes read

Atleta moldoveană Zalina Marghieva a evoluat la Olimpiada de la Paris. Ce rezultat a înregistrat

Zalina Marghieva a participat, pe 4 august, la proba de aruncare a ciocanului în cadrul Jocurilor Olimpice (JO) de la Paris. Din păcate, atleta, care reprezintă Republica Moldova, nu a reușit să înregistreze un rezultat suficient pentru calificarea în finală. 

Zalina Marghieva a evoluat în grupa B a probei de aruncare a ciocanului, alături de alte 15 atlete. Cel mai bun rezultat înregistrat de Zalina Marghieva a fost de 67.84 m, care nu-i permite calificarea în Top 12.

La Olimpiada de la Paris, Zalina Marghieva a stabilit un record absolut pentru sportul din Republica Moldova, devenind sportiva care participă la cinci ediții consecutive ale JO.

Jocurile Olimpice de la Paris se desfășoara în perioada 26 iulie – 11 august. Republica Moldova este reprezentată de 26 de sportivi în cadrul a 10 probe.

Până acum, țara noastră a obținut două medalii de bronz, la proba de judo. Bronzul olimpic a fost câștigat de judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: