Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul UE în Republica Moldova. Principalele subiecte abordate
Full Article 1 minutes read

Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul UE în Republica Moldova. Principalele subiecte abordate

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere cu Peter Michalko, ambasadorul UE în Republica Moldova. Oficialii au trecut în revistă un șir de subiecte de actualitate.

Potrivit unui comunicat emis de guvern, aceștia au acordat o atenție deosebită analizării situației epidemiologice, a eforturilor depuse de autorități în sensul combaterii și limitării răspândirii virusului COVID-19. Cei doi oficiali au discutat și despre impactul pe care-l va genera declararea stării de urgență în cele mai importante domenii social-economice.

De asemenea, Aureliu Ciocoi a vorbit despre pașii care se întreprind în vederea asigurării țării noastre cu vaccin anti-COVID-19 și despre punerea în practică a Planului național de imunizare.

Cei doi oficiali au abordat și subiecte care vizează evoluțiile recente de pe agenda bilaterală a dialogului RM-UE în sectorul economic, educație, digitalizarea serviciilor, combaterea corupției și reforma justiției.

Menționăm că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut pe 1 aprilie o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck J. Hogan. Principalele subiecte ale discuției au fost ultimele evoluții politice și situația sanitară din țară.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: