Autocarul cu moldoveni și români, care a ars în Austria, era înregistrat pe numele unui bărbat din Bălți
Full Article 2 minutes read

Autocarul cu moldoveni și români, care a ars în Austria, era înregistrat pe numele unui bărbat din Bălți

Autocarul plin cu moldoveni și români, care a ars în Austria în timp ce se întorcea în țară din Spania, ar aparține unui bărbat din Bălți. Informația a fost oferită pentru NM de reprezentanții companii de transport din România, Aliseb Tours – numele căreia este inscripționată pe autocarul făcut scrum. Compania neagă că ar avea în proprietate acest autocar și spune că l-a vândut unui moldovean, încă în 2020.

„Autocarul nu este proprietatea Aliseb Tours România. Acesta este vândut din anul 2020 către Ababii Roman din Bălți, Republica Moldova. A fost radiat de pe firma noastră și înscris pe firma administrată de Ababii Roman, cu sediul la Iași. Nu avem noi nicio implicare cu privire la acel autocar”, au declarat reprezentanții companiei de transport pentru NM.

Amintim că un autocar, cu numere de înmatriculare românești, la bordul căruia se aflau 60 persoane, cetățeni moldoveni și români, a luat foc pe autostrada de centură a Vienei – A21, în direcția Vösendorf. Acesta se îndrepta din Spania spre România și Republica Moldova. Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a avut de suferit. Autoritățile de la Chișinău dau asigurări că sunt în contact direct cu autoritățile din Viena, în vederea ajutorării victimelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: