Autorizația pentru activitatea „Uzinei Metalurgice Moldovenești” a fost prelungită
Full Article 40 second read

Autorizația pentru activitatea „Uzinei Metalurgice Moldovenești” a fost prelungită

Termenul de valabilitate a autorizației de mediu privind gestionarea deşeurilor și a Autorizației de emisie a poluanților în atmosferă de la surse fixe, eliberată pentru SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească”, a fost prelungită până pe 31 ianuarie.

Decizia a fost luată, pe 3 ianuarie, de Comisia Situații Excepționale (CSE).

Uzina  metalurgică de la Râbnița este unul dintre principalii finanțatori ai  bugetului regiunii din stânga Nistrului. Potrivit unui  raport al pretinsului minister al dezvoltării economice de la Tiraspol, la sfârșitul anului 2021, vânzările uzinei au fost de peste 400 milioane de dolari – jumătate din cifra totală a  exporturilor regiunii transnistrene.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: