DOC Averea lui Ion Ceban: salariu de circa 228 mii lei, niciun cont bancar și mașină pe numele soției
Full Article 50 second read

DOC Averea lui Ion Ceban: salariu de circa 228 mii lei, niciun cont bancar și mașină pe numele soției

Autoritatea Națională de Integritate a publicat declarația de avere și interese personale pentru anul 2022 a primarului capitalei Ion Ceban. Potrivit documentului, edilul a ridicat de la Primăria Chișinău un salariu de circa 228 mii lei, ceea ce presupune un salariu lunar de aproximativ 19 mii lei.

Primarul a declarat și un intravilan de aproximativ 160 000 de lei, dobândit în 2012. Intravilanul nu este pe numele lui Ceban.

Edilul a indicat în declarația de avere și un apartament de aproape 992 000 de lei, dobândit în 2012. Nici apartamentul nu este pe numele primarului.

În declarația de avere, primarul a indicat o mașină de model Skoda Kodiaq, dobândită în 2011. Valoarea automobilului este de 455 400 mii lei. Acesta este pe numele soției edilului.

De menționat că Ion Ceban nu a declarat niciun cont bancar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: