Iohannis și Zelenski au ajuns în Piața Marii Adunări Naționale (UPDATE)
Full Article 1 minutes read

Iohannis și Zelenski au ajuns în Piața Marii Adunări Naționale (UPDATE)

Avionul cu care președintele Ucrainei Vladimir Zelenski urma să ajungă la Chișinău a aterizat la Odesa, din cauza ceței. Potrivit presei ucrainene, aparatul de zbor se îndreaptă din nou spre Chișinău. Între timp, în Piața Marii Adunări Naționale a ajuns președintele României, Klaus Iohannis.

UPDATE (12:18) Și președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a ajuns în Piața Marii Adunări Naționale, cu puțin timp înainte de încheierea paradei militare.

Din cauza ceții dense, avionul în care se afla președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a fost nevoit să își schimbe direcția și să aterizeze la Odesa, scrie portalul ucrainean Dumskaya.

Avionul de model Airbus A319 a aterizat la aeroportul din Odesa, s-a alimentat și a decolat spre Chișinău.

***

Amintim că președintele României și cel al Ucrainei au întârziat din cauza ceții, iar programul festivităților a fost amânat cu o oră. Ulterior, startul festivităților a fost dat de președinta Maia Sandu, fără a-i mai aștepta pe cei doi lideri străini. Alături de președinta țării, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, au urcat președintele Poloniei, președintele parlamentului de la Chișinău, prim-ministrul Moldovei, ministrul de Interne și ministrul Apărării.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: