Iohannis și Zelenski întârzie din cauza ceții. Programul evenimentelor festive din PMAN se amână cu o oră
Full Article 1 minutes read

Iohannis și Zelenski întârzie din cauza ceții. Programul evenimentelor festive din PMAN se amână cu o oră

Programul evenimentelor festive dedicat celor 30 de ani de Independență se amână cu circa o oră. Anunțul a fost făcut de administrația prezidențială, în contextul întîrzierii președinților Ucrainei și României din cauza ceței dense.

„Vă anunțăm că programul evenimentelor festive dedicat celor 30 de ani de Independență se amână cu aproximativ o oră. Întârzierea este determinată de ceața densă deasupra aeroportului Chișinău, care nu a permis aterizarea la timp a avioanelor Președinților Klaus Iohannis și Volodymyr Zelenskyy. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în declarația Președinției.

***

Programul manifestărilor cu ocazia Zilei Independenței a început la ora 8:30 cu depuneri de flori la monumentul „Maica Îndurerată” și a continuat la ora 9:20 – la monumentul „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

La ora 10:00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), urma să fie inaugurată Sărbătoarea Naţională Ziua Independenței, în prezența conducerii Republicii Moldova și oficialilor externi aflați în vizită în țara noastră: președintele României, președintele Ucrainei și președintele Poloniei.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: