„Azi, noi dăm startul unei lupte”. PAS s-a lansat în campania electorală
Full Article 2 minutes read

„Azi, noi dăm startul unei lupte”. PAS s-a lansat în campania electorală

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) s-a lansat în campania electorală, astăzi, 5 iunie. Evenimentul a fost organizat în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

„Azi, noi dăm startul unei lupte. Nimeni nu credea că o mână de oameni vor obține și vor realiza ceea ce a promis doamna președintă Maia Sandu – alegeri parlamentare anticipate. Noi nu avem timp de pierdut pentru a-i ține pe hoții din parlament la putere. Nimic nu i-a ajutat, pentru că dreptate este de partea noastră”, a spus liderul PAS, Igor Grosu.

Ulterior, pe scenă a urcat vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, care a spus că „Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu un program bun”.

„Vom face reforma justiției, vom curăța instituțiile statului, pentru ca investitorii și antreprenorii de bună credință să știe că proprietatea lor este protejată. Vom debirocratiza afacerile, vom opri controalele abuzive. Noi vom aduce credite și finanțare ieftină, dar și servicii de consultanță pentru întreprinderi. Avem și un program ambițios de investiții publice. Vom construi drumuri, poduri sisteme de apă și canalizare. Vom uni raioanele din nord la apeductul Bălți-Soroca, raioanele din Centru la apeductul din Chișinău. Vom reabilita infrastructura grădinițelor, vom construi spitale moderne la Cahul și la Bălți. Dacă vom avea o guvernare credibilă, bani vor fi”, a spus Natalia Gavrilița.

De asemenea, au ținut discursuri și deputații PAS Sergiu Litvinenco, Mihai Popșoi, Dan Perciun și Doina Gherman

Menționăm că până în prezent, CEC a înregistrat deja 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: