Bărbatul ucis în atentatul împotriva lui Trump era pompier. Și-a acoperit familia cu propriul corp
Full Article 2 minutes read

Bărbatul ucis în atentatul împotriva lui Trump era pompier. Și-a acoperit familia cu propriul corp

Persoana care a fost omorâtă în atentatul asupra ex-președintelui republican al SUA, Donald Trump, la un miting electoral din Pennsylvania este Corey Comperatore. Bărbatul își acoperea membrii familiei cu corpul său în momentul când a fost ucis, relatează Radio Svoboda.

Bărbatul ucis la miting-ul electoral al lui Donald Trump, care pretinde la un nou mandat de președinte, este Corey Comperatore, în vârstă de 50 de ani, locuitor al statului Pennsylvaniei și tată a două fete. Identitatea sa a fost confirmată de guvernatorul Pennsylvaniei, Josh Shapiro.

Victima a fost pompier și, pentru o perioadă, a fost șeful echipei de pompieri din Buffalo. Potrivit lui Shapiro, Corey Comperatore a fost un susținător activ al lui Donald Trump. Guvernatorul a menționat că, atunci când au izbucnit focuri de armă la mitingul candidatului republican la alegerile prezidențiale din SUA, Comperatore și-a acoperit membrii familiei cu corpul său în încercarea de a-i proteja de gloanțe. Acesta a suferit o rană fatală la cap.

Joe Biden, adresare către americani după atentatul asupra lui Trump

În contextul atentatului asupra lui Trump, președintele SUA, Joe Biden, a publicat o adresare video către poporul american. Mesajul a fost înregistrat în Biroul Oval.

Trebuie să scădem temperatura în politica noastră. Nu putem permite ca astfel de violență să devină o normă. Retorica politică din țara noastră a devenit foarte aprinsă. Este timpul să o răcim. Să facem acest acest lucru este responsabilitatea noastră, a tuturor”, a declarat liderul de la Casa Albă în mesajul său.

De asemenea, Joe Biden, care va candida pentru un nou mandat de președinte, i-a urat lui Donald Trump însănătoșire grabnică și l-a numit erou pe pompierul Corey Comperatore care a fost ucis la miting, în timp ce își proteja membrii familiei de gloanțe.

***

Amintim că, pe 14 iulie, în timpul unei întâlniri electorale a lui Donal Trump în Butler, Pennsilvanya, Thomas Matthew Crooks, un american în vârstă de 20 de ani, a deschis focul. Ex-președintele american a fost rănit ușor în zona urechii. Corey Comperatore a fost ucis, iar alte două persoane au fost rănite. Trăgaciul a fost împușcat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: