Botanica: Poliția a împușcat un bărbat care își amenința mama cu un cuțit
Full Article 2 minutes read

Botanica: Poliția a împușcat un bărbat care își amenința mama cu un cuțit

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii au recepționat un apel de la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” din capitală, precum că un bărbat de 63 de ani ar fi  fost rănit  de un individ agresiv. Imediat la fața locului au venit polițiștii de la Botanica.

Victima a spus oamenilor legii că a fost atacat cu un cuțit într-un apartament de pe str. Hristo Botev, după ce a venit să cumpere un obiect, plasat pe un site de anunțuri. La adresa indicată s-a deplasat un echipaj BPRO.

Când a văzut polițiștii, agresorul de 35 de ani a început să-și amenințe cu un cuțit mama, prezentând un pericol real pentru femeie. Somat să renunțe la acțiunile ilegale,  bărbatul nu s-a conformat, devenind mai violent și atacând cu cuțitul și polițiștii.

Polițiștii au fost nevoiți să aplice arma din dotare, rănind bărbatul în regiunea abdomenului.  Acesta a fost transportat la spital,  fiind în afara oricărui pericol.

Oamenii legii menționează că bărbatul este la evidența  medicului psihiatru și nu este la prima abatere.

La moment grupa operativă, de comun cu procurorii, stabilește toate circumstanțele pentru a putea fi întreprinse măsuri legale.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: