Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a plecat la Orhei. IGP: sunt activități de rutină
Full Article 40 second read

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a plecat la Orhei. IGP: sunt activități de rutină

Reprezentanții Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” desfășoară pe 14 decembrie un exercițiu tactic în raionul Orhei. Conducerea Inspectoratului General al Poliției (IGP) a îndemnat oamenii să trateze activitatea drept una de rutină.

IGP a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, că exercițiul cu participarea Brigăzii „Fulger” se implementează cu regularitate conform planului de acțiuni și intervenții în teritoriu.

„Vă îndemnăm să tratați aceste activități ca pe unele de rutină, să nu răspândiți informații eronate și să vă informați doar din surse oficiale”, a precizat IGP.

Amintim că, anterior, exerciții tactice s-au desfășurat în alte localități din nordul și sudul R. Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: