Bunuri de aproximativ 20 de milioane de lei, puse sub sechestru. Precizările CNA
Full Article 1 minutes read

Bunuri de aproximativ 20 de milioane de lei, puse sub sechestru. Precizările CNA

Bunuri de aproximativ 20 de milioane de lei au fost puse sub sechestru de către Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) a Centrului Național Anticorupție (CNA). Este vorba despre bunuri de provenienţă ilicită care au fost indisponibilizate, săptămâna trecută, în cadrul unei cauze penale, aflate în gestiunea procurorilor, informează CNA. 

Astfel, ARBI a aplicat sechestre pe 33 de bunuri, inclusiv capital social, încăperi locative şi nelocative, construcţii locative şi nelocative, terenuri pentru construcţii şi terenuri agricole. Suma totală a bunurilor indisponibilizate este de 19 361 104 lei.

De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, ARBI a finalizat 5 delegaţii pe 4 cauze penale în privinţa a 5 subiecţi; a elaborat 11 note analitice care au vizat 36 de persoane; a întocmit 8 avize consultative privind evaluarea a 5 bunuri mobile şi 4 imobile.

Amintim că, în primele luni ale anului 2021, ARBI a aplicat sechestre pe bunuri, dobândite ilicit, în sumă de peste 90 de milioane de lei, iar în 2020, cifra acestora a fost estimată la aproximativ 1,5 miliarde de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: