Burse de €1 000 pentru circa 50 de studenți din Moldova, care își fac studiile la facultăți de energetică, fizică și matematică
Full Article 2 minutes read

Burse de €1 000 pentru circa 50 de studenți din Moldova, care își fac studiile la facultăți de energetică, fizică și matematică

Peste 50 de studenți din Republica Moldova, înscriși la facultăți de energetică, fizică și matematică, au primit burse în valoare de 1000 de euro din partea AC Language School. Bursele acoperă costurile pentru un an de studii online. Unii studenți vor avea posibilitatea să ajungă într-o vizită de studiu în SUA. 

Ministerul Energiei al Republicii Moldova a anunțat că peste 50 de studenți din țara noastră, care își fac studiile la Facultățile de Energetică, Fizică și Matematică, au primit burse în valoare de o mie de euro. Bursele au fost oferite de AC Language School.

Menționăm că AC Language School a oferit studenților moldoveni 150 de burse în valoare de 1000 de euro, care vor acoperi costul studiilor. Era necesar ca studenții să se înscrie la programul de burse oferite de AC Language School. Se menționa că studiile vor dura un an și vor avea loc online, iar la cursuri sunt așteptați pasionați de educația Science, Technology, Engineering and Mathematics și vorbitorii nativi de limbă engleză.

La concurs au aplicat studenți din cadrul instituțiilor de învățământ din Republica Moldova, printre care: Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Centrul de Excelență în Energetică și Electronică.

De asemenea au aplicat și studenți moldoveni care își fac studiile peste hotare, în țări precum România, Germania, Danemarca, Estonia sau Țările de Jos.

Pe 25 octombrie, Ministerul Energiei a înmânat bursele studenților care au trecut cu brio concursul. S-a anunțat că cei care vor obține rezultate remarcabile vor merge într-o vizită de studiu în SUA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: