Cadavrul unei femei, depistat lângă calea ferată dintr-o localitate din Florești. Un bărbat a fost reținut
Full Article 1 minutes read

Cadavrul unei femei, depistat lângă calea ferată dintr-o localitate din Florești. Un bărbat a fost reținut

Cadavrul unei femei în vârstă de 50 de ani a fost depistat lângă calea ferată, în apropiere de localitatea Putinești din raionul Florești. În regiunea gâtului și toracelui au fost găsite multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Florești, la scurt timp a fost identificată persoana care ar fi comis infracțiunea. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Potrivit bărbatului, femeia a consumat împreună cu el băuturi alcoolice. Ulterior, între ei iscându-se un conflict. În timpul conflictului, aceasta l-ar fi numit cu diverse cuvinte necenzurate. În consecință, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit confecționat artizanal.

Ulterior, bărbatul a încercat să ascundă obiectul infracțiunii, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un dosar penal, iar individul a fost reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: