Cadavrul unui bebeluș de 8 luni a fost recuperat de sub ruinele unui bloc de locuit din Zaporojie
Full Article 40 second read

Cadavrul unui bebeluș de 8 luni a fost recuperat de sub ruinele unui bloc de locuit din Zaporojie

Cadavrul unui bebeluș, de doar 8 luni, a fost recuperat de sub ruinele unui bloc de locuit din Zaporojie, în urma atacului cu rachete de la începutul săptămânii. Informația a fos confirmată, pe 5 martie, de către Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei.

Totodată, sursa menționează că bilanțul morților, în urma atacului, a ajuns la 13.

Salvatorii au reușit să scoată în viață de sub dărâmături 11 persoane, precum și patru pisici și un câine. Operațiunea de căutare a supraviețuitorilor continuă.

Amintim că armata rusă a bombardat Zaporojie în noaptea de 2 martie. Una dintre rachete a lovit o clădire rezidențială cu cinci etaje.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: