Canoistul moldovean Serghei Tarnovschi s-a calificat în finala Olimpiadei de la Paris
Full Article 1 minutes read

Canoistul moldovean Serghei Tarnovschi s-a calificat în finala Olimpiadei de la Paris

Canoistul Serghei Tarnovschi s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice de la Paris. Se întâmplă după ce, în semifinala din 9 august, reprezentantul Republicii Moldova s-a clasat pe locul II. 

Serghei Tarnovschi participă la proba de canoe simplu 1 000 m.

În seminfinală, moldoveanul a concurat alături de șapte reprezentanți ai altor țări. Serghei Tarnovschi a ajuns al doilea la linia de finish, înregistrând rezultatul 3:45.33.

Astfel, el s-a calificat în marea finală a acestei probe sportive, care va începe în data de 9 august, ora 14:50. În finală vor participa reprezentanții Germaniei, Braziliei, Poloniei, Italiei, Cehiei, Ungariei și Rusiei (sub steag neutru).

***

Jocurile Olimpice de la Paris se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august.

Republica Moldova este reprezentată de 26 de sportivi în cadrul a 10 probe. Țara noastră a obținut până acum două medalii de bronz la Olimpiada de la Paris. Acestea au fost câștigate de judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: