Cauză penală în urma accidentului de la Bălți, în care au fost răniți 4 polițiști. Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Cauză penală în urma accidentului de la Bălți, în care au fost răniți 4 polițiști. Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore (VIDEO)

Pe faptul accidentului care a avut loc noaptea trecută, în municipiul Bălți, în urma căruia au avut de suferit patru polițiști, a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei de către o persoană care conducea mijlocul de transport în stare de ebrietate. Șoferul automobilului Toyota a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit oamenilor legii, starea polițistului internat la terapie intensivă s-a ameliorat, acesta fiind transferat în secția traumatologie pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Amintim că patru polițiști au fost răniți în noaptea de 25 aprilie în mun. Bălți. În timp ce documentau un șofer prins beat la volan, o altă mașină a intrat în cele două echipaje de poliție. Unul dintre oamenii legii a fost practic strivit între cele două autoturisme.

În rezultatul documentării cazului, s-a stabilit că la volanul automobilului Toyota se afla un bărbat de 35 de ani, în stare de ebrietate, cu o concentrație de alcool de 0,77 mg/l, având ca pasageră o femeie de 47 de ani. Inițial, șoferul din automobilul Toyota a încercat să mintă, declarând că la volan s-ar fi aflat femeia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: