„Ce înseamnă să vin în judecată Andrei?” Schimb de replici în direct între Usatîi și Spînu, ultimul participa la emisiune 
Full Article 3 minutes read

„Ce înseamnă să vin în judecată Andrei?” Schimb de replici în direct între Usatîi și Spînu, ultimul participa la emisiune 

Schimb de replici în direct, la postul de televiziune TV8. Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a intervenit, printr-un apel telefonic – la emisiunea Cutia Neagră, în timp ce în studiou se afla secretarul general al Președinției Andrei Spînu. 

Usatîi l-a întrebat pe Spînu de ce nu acceptă dezbateri publice.

Domnul Usatîi nu am ce discuta cu dumneavoastră, o să veniți în judecată, o să probați toate declarațiile. Judecata va decide”, a comunicat Spînu.

Bun, chiar și doamna Rață astăzi v-a spus, a verificat toată informația care a fost transmisă și e veridică. Ce înseamnă să vin în judecată Andrei? Atunci când discutam înainte de turul II la prezidențiale că ați avut nevoie de observatori pe Transnistria, Moscova și toată țara, și v-am dat o mie de observatori nu era o problemă. Acum la dezbatere, e problemă”, a fost replica lui Usatîi.

Ulterior, Spînu a declarat că nu mai are ce discuta cu Usatîi și că cel din urmă trebuie să se prezinte în judecată.

Domnul Usatîi, am zis, atâta timp cât dumneavoastră manipulați și distribuiți minciuni, eu nu am ce discuta cu dumneavoastră. Dumneavoastră trebuie să veniți în judecată și să probați toate acuzațiile. Deci, eu v-am anunțat astăzi că voi merge în judecată și în curând veți primi cererea prealabilă. Sper să primesc răspuns, dacă nu – o să veniți în judecată cu toate documentele, o să probați și o să vedem încheierea judecății, și atunci vom înțelege cine și…”, a comunicat Spînu, fiind întrerupt de Usatîi.

Lăsați-mă… Voi prin judecăți pe Tauber și pe Șor nu-l puteți interzice de doi ani de zile”, a menționat liderul Partidului Nostru.

***

Amintim că, pe 8 iunie, Andrei Spînu a anunțat că intenționează să-l dea în judecată pe Renato Usatîi pentru că ar fi răspândit informații false despre activitatea sa în calitate de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. De menționat că, recent, în cadrul câtorva apariții publice, Usatîi a declarat că Andrei Spînu ar fi fost implicat în diferite scheme legate de achiziția resurselor energetice în perioada când era ministru.

În aceeași zi, liderul Partidului Nostru Renato Usatîi l-a provocat pe secretarul general al Președinției Andrei Spînu la o dezbatere publică. Oferta a venit după ce Spînu a anunțat că-l va acționa în judecată pe Usatîi pentru că a răspândit falsuri despre activitatea sa la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Contactat de NM, Andrei Spînu a declarat că nu va accepta invitația lui Renato Usatîi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: