Ceban, după ce poliția a scos corturile de pe carosabil: „Impotenților, dacă le arăți pastila, se mobilizează”
Full Article 2 minutes read

Ceban, după ce poliția a scos corturile de pe carosabil: „Impotenților, dacă le arăți pastila, se mobilizează”

Primarul mun. Chișinău Ion Ceban a comentat acțiunile poliției, prin care a fost deblocat bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, unde susținătorii Partidului „ȘOR” au instalat corturi.

„Ați văzut? Impotenților dacă le arăți pastila, pot să se mobilizeze. Dacă le arăți cum să citească legea, pot să intervină în 5 minute, mai mult nu au nevoie. Poliția să își facă treaba. Și să nu asculte de incompetenții și de cei care vor să ducă în eroare opinia publică. (…) Deci a fost posibil în 5 minute să rezolvați o întrebare pe care ați încercat să o manipulați public, să vă bateți joc de cetățeni și de instituția Primăriei”, a declarat Ceban la începutul ședinței Primăriei.

Edilul a reiterat că deblocarea străzilor nu ține de competența Primăriei.

„Primăria nu a dat autorizație pentru blocarea drumului, iar poliția trebuia imediat să intervină. Ieri, reprezentantul primăriei a solicitat să fie deblocat bulevardul, după care nu a reacționat nimeni de la MAI”, a spus Ceban.

Amintim că aproximativ 100 de corturi au fost instalate pe 9 octombrie de susținătorii Partidului ȘOR în mijlocul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, între Președinție și Parlament. Deputatul fugar Ilan Șor, într-o intervenție video, a spus că odată cu închiderea străzii așteaptă o reacție din partea autorităților.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: