Ceban, privind comentariile socialiștilor despre MAN: „Sunt suficient de matur să am lucruri pe cont propriu”
Full Article 2 minutes read

Ceban, privind comentariile socialiștilor despre MAN: „Sunt suficient de matur să am lucruri pe cont propriu”

La o lună de la lansarea Mișcării Alternative Naționale (MAN), Ion Ceban spune că în scurt timp va reveni cu detalii privind echipa care va face parte din mișcare. Potrivit lui, aceasta va „satisface unele criterii” despre care se va anunța mai târziu. Totuși, întrebat ce părere au socialiștii privind lansarea Mișcării, Ceban s-a eschivat să răspundă și a declarat că el este „suficient de matur” să aibă lucruri pe cont propriu. 

„În cel mai scurt timp o să aflați detalii. Nu ne grăbim, toată lumea o să fie implicată. Pașii sunt în fiecare zi, totul o să vă aducem la cunoștință așa cum a planificat”, a declarat Ion Ceban, în data de 1 februarie 2022, fiind însoțit de viceprimarul Fadei Nagacevschi pentru o sesizare la Procuratură.

Întrebat dacă Nagacevschi se va regăsi în echipa MAN, Ceban a spus: „Va face parte cine va satisface unele criterii despre care vom vorbi”.

Totodată, Ion Ceban, fiind întrebat de jurnaliști ce părere au socialiștii privind lansarea Mișcării, a declarat: „Eu cred că sunt suficient de matur să am lucruri pe cont propriu”. Iar dacă se vor regăsi în echipă și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, el a spus: „Vom reveni cu informații în acest sens în viitorul apropiat”.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

***

Pe 30 decembrie 2021, Ion Ceban a anunțat, în cadrul unui briefing care a avut loc în sediul Primăriei Chișinău, că lansează Mișcarea Alternativa Națională, prin care își propune să „apere interesele tuturor cetățenilor”.

La rândul ei, președinta țării Maia Sandu a îndemnat instituțiile de resort să „fie foarte atente cum se finanțează partidele politice”. Declarația a fost făcută în cadrul ediției din 31 decembrie a unei emisiuni la postul național de radio, în contextul anunțului făcut în ajun de primarul capitalei Ion Ceban, privind crearea MAN.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: