„Cei de la PAS preferă ca guvernul să nu facă nimic pentru oameni”. Cum comentează PSRM acuzațiile privind „coruperea” primarilor
Full Article 2 minutes read

„Cei de la PAS preferă ca guvernul să nu facă nimic pentru oameni”. Cum comentează PSRM acuzațiile privind „coruperea” primarilor

Partidul Socialiștilor va susține în continuare ajutorul pentru toate localitățile din țară, indiferent de culoarea politică a primarilor, iar banii sunt acordați în cadrul proiectelor sociale și de infrastructură. Astfel comentează PSRM acuzațiile lansate de Partidul Acțiune și Solidaritate, privind coruperea primarilor, în vederea susținerii candidaturii președintelui Igor Dodon la alegerile prezidențiale.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a PSRM a menționat că formațiunea pe care o reprezintă „este un partid pentru oameni și pentru țară”.

„De asta susținem ca guvernul să dea bani pentru proiectele sociale și de infrastructură în fiecare localitate din țară. Doar în cadrul programului Drumuri bune pentru toți, în fiecare sat se dau câte cel puțin un milion de lei pentru drumuri. La fel, guvernul dă bani pentru apeducte, iluminat stradal, alte proiecte comunitare. Înțelegem că cei de la PAS preferă ca guvernul să nu facă nimic pentru oameni, pentru țară. Noi vom susține în continuare ajutorul pentru toate localitățile din țară, indiferent de culoarea politică a primarilor”, a explicat Irina Astahova.

Reacția vine după ce, în cadrul unui briefing din 16 iulie, secretarul general al PAS Andrei Spînu a acuzat președintele țării și Partidul Socialiștilor că ar încerca să corupă primarii din mai multe localități, pentru a convinge alegătorii să îl voteze pe Igor Dodon în cadrul alegerilor prezidențiale din noiembrie. Potrivit acestuia, socialiștii i-ar fi promis 3 mln de lei unui primar dacă va reuși să convingă 500 de alegători să îl voteze pe Igor Dodon.

În plus, Spînu susține că PSRM ar accesa în mod ilegal baza de date a Agenției Servicii Publice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: