Cel mai plătit loc de muncă vacant din Moldova este la Giurgiulești. Salariul ajunge la 50 de mii
Full Article 2 minutes read

Cel mai plătit loc de muncă vacant din Moldova este la Giurgiulești. Salariul ajunge la 50 de mii

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat lista celor mai plătite joburi pe piața muncii. Potrivit clasamentului, cel mai plătit loc de muncă vacant este pentru poziția de director de producție la o companie elvețiană care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul propus: între 45 mii și 50 mii de lei pe lună.

În același timp, compania respectivă oferă câte 17 mii de lei salariu pentru cei trei funcții libere de șefi de schimb, responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la o firmă care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Aici, salariul variază între 10-20 mii de lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.

Alt loc de muncă bine plătit este pentru un șef de producție la o firmă agricolă din Leova, responsabil de dirijarea procesului de producere. Pentru experiență și studii tehnice se oferă un salariu de 17 mii de lei.

O firmă specializată în transport internațional oferă salariu de 16 mii de lei pentru doi șoferi care vor efectua curse pe destinații internaționale. Compania din Bălți solicită conducătorilor auto permis de conducere cat. D și experiență de lucru.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, asamblorii în domeniul construcțiilor, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii de lei.

Salarii de 8-10 mii de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici etc.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora, accesați acest link.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: