Certificatele de imunizare anti-Covid, eliberate în Republica Moldova, vor fi recunoscute în Anglia
Full Article 1 minutes read

Certificatele de imunizare anti-Covid, eliberate în Republica Moldova, vor fi recunoscute în Anglia

Certificatele de vaccinare împotriva COVID-19, eliberate în Republica Moldova, vor fi recunoscute în Anglia. Decizia a fost anunțată de ambasada țării noastre în Marea Britanie. Diplomații au precizat că măsura va intra în vigoare din 11 octombrie.

Pentru persoanele care vor călători în Marea Britanie până pe 11 octombrie se aplică aceleași reguli ca față de cetățenii care nu au fost imunizați.

„În conformitate cu decizia autorităților britanice, începând din data de 11 octombrie curent, ora 04.00, Republica Moldova va fi adăugată în lista țărilor, certificatele de vaccinare împotriva COVID 19 ale cărora sunt recunoscute în Anglia. Atenționăm că pentru cei care sosesc în Anglia înainte de această dată, se aplică regulile pentru persoanele care nu sunt complet vaccinate”, se arată în mesajul publicat de misiunea diplomatică.

După 11 octombrie, călătorii care dețin un certificat de vaccinare moldovenesc trebuie să prezinte la intrarea in Marea Britanie următoarele:

1. Dovada rezervării unui test COVID care urmează să fie efectuat în a doua zi de la sosire (rezervarea se poate face la: https://www.findtravel-test-provider.service.gov.uk/test…).

2. formularul passenger locator form (care poate fi descărcat aici: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before…)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: