Ceslav Ciuhrii – noul proprietar al Radio Noroc și Noroc TV: „Vom aduce pe piață un canal media demn”
Full Article 2 minutes read

Ceslav Ciuhrii – noul proprietar al Radio Noroc și Noroc TV: „Vom aduce pe piață un canal media demn”

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii a devenit proprietarul companiei „Noroc Media”, care deține postul de radio „Radio Noroc” și postul „Noroc TV” din Republica Moldova. Cel puțin asta o dovedesc datele din registrul serviciilor publice. Informația a fost confirmată pentru NM și de către omul de afaceri.

Potrivit registrului serviciilor publice, omul de afaceri Ceslav Ciuhrii a devenit proprietarul „Noroc Media”, care deține canalele „Noroc TV” și „Radio Noroc”. Într-o conversație cu NM, Ciuhrii a confirmat că a cumpărat aceste active.

„Vom face tot posibilul pentru a aduce pe piață un canal media demn, care să promoveze cultura națională și tinerele talente. În timp ce suntem în faza de pregătire pentru deschidere, vă propun să așteptați evenimentul unde puteți afla mai multe detalii”, a spus omul de afaceri pentru NM.

Anterior, compania era deținută de Doinița Topală, fiica unui om de afaceri și fost director al Căii Ferate din Moldova, Iurie Topală.

Ceslav Ciuhrii a devenit cunoscut pe scară largă în urmă cu câțiva ani, când firma sa, Regata Imobiliare, a cumpărat cafeneaua Guguță din centrul Chișinăului și plănuia să construiască acolo un centru de afaceri. Ciuhrii a deținut anterior și restaurantul Mi Piace, lângă Parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Anterior, într-un interviu pentru NM, Ciuhrii a spus că și-a început afacerea în industria farmaceutică și a investit profiturile în alte proiecte. Anul acesta, Ciuhrii a lansat proiectul de dezvoltare „Satul German”.

Potrivit Consiliului de Televiziune și Radio, „Radio Noroc” emite în mai multe orașe ale Moldovei, printre care Chișinău, Bălți, Orhei, Nisporeni, Hâncești, Comrat etc. Postul de radio are 18 frecvențe în toată țara. Canalul „Noroc TV” emite pe rețelele de cablu. Atât postul TV, cât și postul de radio, sunt specializați în difuzarea muzicii populare în limba română.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: