Cetățean al Ucrainei, prins cu permis de conducere fals, la frontiera cu Moldova. A fost lăsat să își continue călătoria în calitate de șofer, în baza altui act
Full Article 2 minutes read

Cetățean al Ucrainei, prins cu permis de conducere fals, la frontiera cu Moldova. A fost lăsat să își continue călătoria în calitate de șofer, în baza altui act

Un cetățean al Ucrainei este documentat de către polițiștii de frontieră din Moldova pentru deținerea și utilizarea actelor oficiale false. Poliția de Frontieră anunță că cazul a fost consemnat în punctul de trecere a frontierei Cahul, pe direcția intrare în Republica Moldova, pe 26 martie.

Potrivit sursei citate, automobil cu numere străine, la volanul căruia se afla un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în vama Cahul în dimineața zilei de astăzi. Conform analizei de risc, persoana a fost supusă unui control suplimentar.

Ca urmare, polițiștii de frontieră au depistat în portmoneu un permis de conducere pretins a fi eliberat de către autoritățile de baștină. Bărbatul nu a putut explica, potrivit sursei citate de ce are permisul falsificat, motivând că ar fi obținut legal documentul acum 10 ani.

Poliția de Frontieră anunță că cetățeanul ucrainean și-a continuat călătoria în calitate de șofer, doar că în baza unui alt permis de conducere valabil.

„Actul cu semne de falsificare a fost ridicat, urmând a fi supus expertizei. Cercetările pe caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere și folosire a actelor oficiale false”, anunță Poliția de Frontieră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: