(UPDATE) „Cetățenii noștri merită un președinte care nu se ascunde de oameni”. Maia Sandu îl cheamă pe Igor Dodon la dezbateri (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

(UPDATE) „Cetățenii noștri merită un președinte care nu se ascunde de oameni”. Maia Sandu îl cheamă pe Igor Dodon la dezbateri (VIDEO)

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, l-a provocat pe contracandidatul său la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, la o dezbatere publică. Aceasta ar urma să se desfășoare în perioada 26 – 30 octombrie.

UPDATE (11:25) În cadrul unei intervenții live, Igor Dodon a declarat că nu va merge la nici o dezbatere, indiferent de către cine va fi chemat. Acesta a menționat că preferă să meargă prin localități să discute cu cetățenii decât la dezbateri TV.

„Prefer să țin dialogul cu cetățenii. Eu prefer să le dau oponenților șansa să dueleze între ei la orice televiziune. Vor să arate cât de frumoși și deștepți sunt. Dacă va fi al doilea tur, vom mai discuta, dar să mergi cu hora, câte 3 dezbateri la TV, nu este corect. Dar, din câte văd, totul se va decide din primul tur”, a declarat Igor Dodon.

Știrea inițială

Candidatul PAS a plasat pe pagina sa de Facebook un video în care spune că cetățenii merită un președinte care nu se teme de dezbateri și care nu se ascunde de oameni.

„În această campanie noi avem un singur oponent – Igor Dodon. În această campanie, toți candidații care vor să schimbe starea de lucruri în Moldova îl au ca oponent pe Igor Dodon. De aceea, îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică în perioada 26 – 30 octombrie. Cetățenii noștri merită un președinte care nu se teme de dezbateri și care nu se ascunde de oameni”, a declarat Maia Sandu.

Menționăm că Igor Dodon, candidatul susținut de PSRM la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, a anunțat anterior că nu va participa la dezbaterile electorale de la posturile TV și nici nu va avea panouri publicitare.

Amintim că scrutinul prezidențial din acest se va desfășura pe 1 noiembrie 2020.

În cursă au fost înregistrați opt candidați.

1. Renato Usatîi, PN
2. Andrei Năstase, PPDA
3. Tudor Deliu, PLDM
4. Igor Dodon, candidat independent
5. Violeta Ivanov, Partidul „ŞOR”
6. Maia Sandu, PAS
7. Octavian Ţîcu, PUN
8. Dorin Chirtoacă, PL

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: