„Chiar și în iad va fi cel mai bun!” Agenția de transport aerian a Rusiei a confirmat că Prigojin era la bordul avionului prăbușit
Full Article 2 minutes read

„Chiar și în iad va fi cel mai bun!” Agenția de transport aerian a Rusiei a confirmat că Prigojin era la bordul avionului prăbușit

Agenția rusă de transport aerian (Rosaviatzia) a confirmat că la bordul avionului prăbușit se afla Evghenii Prigojin. Anterior, informația privind decesul șefului grupului Wagner a fost confirmată de canalele de Telegram apropiate structurii.

Rosaviatzia a publicat lista pasagerilor care au decedat în urma prăbușirii avionului în regiunea Tver. Printre aceștia este Prigojin.

Astfel, la bordul avionului Embraer-135 se aflau:

— Propustin Sergey

— Makaryan Evgeniy

— Totmin Aleksandr

— Chekalov Valeriy

— Utkin Dmitriy

— Matuseev Nikolay

— Prigozhin Evgeniy

Precum și membrii echipajului:

— Levshin Aleksei, comandant

— Karimov Rustam, copilot

— Raspopova Kristina, asistentă de bord

Anterior, moartea lui Prigojin a fost confirmată de canalul de Telegram „Grey Zone”, apropiată grupului Wagner.

„Conducătorul „grupului Wagner”, Eroul Rusiei, adevărat patriot – Evghenii Viktorovici Prigojin a murit în rezultatul acțiunilor trădătorilor Rusiei”, se arată în mesaj. 

Și canalul WAGNER GROUP a confirmat moartea lui Prigojin: „Chiar și în iad va fi cel mai bun! Glorie Rusiei”.

De precizat că lista publicată de Rosaviatzia nu constituie o confirmare a faptului că fondatului CVK Wagner a murit, întrucât atât Prigojin, cât și Utkin aveau „sosii” – cetățeni care și-au schimbat actele oficiale și purtau numele, prenumele și patronimicul celor două fondatori ai structurii militare.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: