Chiril Moțpan și Dinu Plîngău pretind la șefia Platformei DA
Full Article 1 minutes read

Chiril Moțpan și Dinu Plîngău pretind la șefia Platformei DA

Ex-deputații Dinu Plîngău și Chiril Moțpan pretind la șefia Platformei Demnitate și Adevăr (DA). Potrivit unui comunicat publicat pe 20 aprilie, Congresul formațiunii va avea loc pe 8 mai.

În cadrul întrunirii din 8 mai vor fi discute mai multe subiecte privind reformarea, reconstrucția și dezvoltarea Platformei DA.

Totodată, în conformitate cu hotărârea Consiliului Politic Național, Platforma Demnitate și Adevăr își va alege președintele și structurile de conducere în baza unei competiții interne loiale și colegiale, urmând ca în baza unor criterii elaborate, Congresul să ia decizia finală”, au precizat reprezentanții formațiunii.

Astfel, la ora actuală în competiția pentru funcția de Președinte al Platformei DA s-au înscris două persoane  – Chiril Moțpan și Dinu Plângău.

În perioada de până la Congres, candidații înscriși în competiție vor avea întâlniri și discuții cu structurile teritoriale, vor elabora propriile concepții privind reconstrucția formațiunii, viziunea asupra dezvoltării și reformării Republicii Moldova.

Anterior, Platforma DA a fost condusă de către Andrei Năstase.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: