Chișinău: O adolescentă a murit după ce a căzut de la etajul 10 al clădirii de apartamente în care locuia
Full Article 1 minutes read

Chișinău: O adolescentă a murit după ce a căzut de la etajul 10 al clădirii de apartamente în care locuia

O adolescentă de 16 ani a decedat după ce a căzut de la etajul zece al blocului de apartamente în care locuia. Cazul a avut loc în seara zilei de 21 mai, în Chișinău. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către purtătoarea de cuvânt a Poliției capitalei, Natalia Stati. 

Poliția a fost sesizată pe 21 mai, la ora 18:30, că pe strada Gheorghe Cașu o persoană a căzut de la înălțime.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că o minoră de 16 a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuit de pe adresa respectivă. Tânăra se afla la domiciliu împreună cu familia.

În urma traumelor pe care le-a suferit, adolescenta a decedat pe loc.

La examinarea de către medicul legist, pe trupul neînsuflețit nu au fost depistate urme de moarte violentă, doar semne caracteristice căderii de la înălțime. Cadavrul a fost îndreptat spre Centrul de Medicină Legală.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: