Chișinău: troleibuz cu circa 40 de pasageri, lovit de o mașină în stația de așteptare VIDEO
Full Article 2 minutes read

Chișinău: troleibuz cu circa 40 de pasageri, lovit de o mașină în stația de așteptare VIDEO

Un troleibuz din Chișinău, cu circa 40 pasageri la bord, a fost lovit din spate de un automobil de model Mercedes. Impactul a avut loc în dimineața zilei de 19 septembrie, pe bulevardul Renașterii Naționale din capitală. Pentru NewsMaker, purtătoarea de cuvânt a Regiei transport electric Chișinău (RTEC) a declarat că troleibuzul a fost tamponat în timp ce staționa regulamentar în stația de așteptare a transportului public. 

Purtătoarea de cuvânt a Regiei transport electric Chișinău (RTEC) Felicia Rusu a declarat pentru NewsMaker că accidentul rutier a avut loc în dimineața zilei de 19 septembrie, în jurul orei 08:40.

„Troleibuzul circula pe ruta nr. 25 și în momentul impactului, troleibuzul staționa regulamentar în stația de așteptare a transportului public”, a precizat reprezentanta Regiei transport electric Chișinău.

Purtătoarea de cuvânt RTEC a adăugat că în salonul unității de transport erau circa 40 călători.

„Nimeni nu a avut de suferit. Poliția urmează să stabilească toată cauzele producerii accidentului”, a adăugat Felicia Rusu.

Ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru NewsMaker că accidentul a avut loc pe bulevardul Renașterii Naționale din capitală. În impact au fost implicate două unități de transport – troleibuzul și o mașină de model Mercedes. Și reprezentanta poliției a menționat că nimeni nu a avut de suferit urmare a accidentului. Potrivit Svetlanei Scripnic, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele impactului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: