Chișinău: Un tânăr de 18 ani a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un copac
Full Article 50 second read

Chișinău: Un tânăr de 18 ani a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un copac

Un băiat de 18 ani și-a pierdut viața după ce mașina la volanul căreia se afla s-a izbit într-un copac. Iar doi pasageri din interiorul vehiculului au fost răniți, fiind transportați la spital. Cazul a avut loc la Chișinău, pe 2 iulie. Informațiile au fost raportate de Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Accidentul rutier s-a produs pe 2 iulie, în jurul orei 21.40, la intersecția bd. Dacia cu șoseaua Muncești din capitală.

Oamenii legii au stabilit preliminar că, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, a pierdut controlul Ford-ului pe care îl conducea și a ieșit de pe partea carosabilă, inversând-se. Mașina a fost proiectată ulterior într-un copac.

În urma impactului doi pasageri din automobil, de 10 și 24 de ani, au ajuns la spital. Șoferul a decedat pe loc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: