Cimișlia: Un șofer aflat în stare de ebrietate a comis două accidente, inclusiv a tamponat o mașină a poliției
Full Article 2 minutes read

Cimișlia: Un șofer aflat în stare de ebrietate a comis două accidente, inclusiv a tamponat o mașină a poliției

Un șofer de 41 de ani aflat în stare de ebrietate a comis două accidente, inclusiv a tamponat o mașină a poliției. Totul s-a întâmplat pe o stradă din orașul Cimișlia, în seara zilei de 18 decembrie, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP).

Potrivit sursei citate, un echipaj de patrulare a fost tamponat lateral de un automobil de model BMW X5, înmatriculat în România. După impact, șoferul BMW-lui a părăsit locul accidentului. La scurt timp, acesta a fost depistat la domiciliul său din Cimișlia. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că șoferul BMW-lui consumase alcool, având o concentrație de 0.76 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Polițiștii au documentat cazul, pentru comiterea accidentului rutier și părăsirea locului accidentului.

După plecarea polițiștilor, bărbatul a urcat din nou la volanul mașinii, având cu el un copil și a pornit în căutarea polițiștilor. Însă, pe o stradă din orașul Cimișlia a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au documentat repetat pe șofer, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială.

„De această dată, bărbatul a refuzat să fie testat alcoolscopic, înjurând polițiștii, fapt pentru care urmează a fi cercetat penal”, notează INSP.

În acest context, INSP îndeamnă conducătorii auto să nu urce la volan în stare de ebrietate, să adapteze în permanență viteza de deplasare și să respecte indicațiile agenților de patrulare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: