Cinci deputați din Parlamentul R. Moldova – sancționați financiar pentru absențe nemotivate 
Full Article 1 minutes read

Cinci deputați din Parlamentul R. Moldova – sancționați financiar pentru absențe nemotivate 

Cinci deputați din Parlamentul Republicii Moldova au fost sancționați pentru absențele nemotivate de la ședințele Legislativului și comisiilor permanente. Patru dintre ei au rămas fără 75% din salariul pentru luna noiembrie, iar unul – fără 50%. 

Pentru absență fără motiv întemeiat pe parcursul lunii noiembrie de la şedinţele Parlamentului și ale comisiilor permanente au fost sancționați, prin reținerea a 75% din salariu şi din indemnizația lunară neimpozabilă pentru transport, deputații fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR” – Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Petru Jardan și Denis Ulanov.

De menționat că începând cu luna septembrie, fracțiunea Partidului „ȘOR” lipsește de la ședințele Parlamentului.

La fel a fost sancționat și deputatul fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Constantin Starîș.

Acesta a absentat fără motiv întemeiat pe parcursul lunii noiembrie de la trei şedinţe ale comisiei permanente din care face parte. Prin urmare i-a fost reținut 50% din salariu şi din indemnizația lunară neimpozabilă pentru transport.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: