Cinci moldoveni au fost atacați cu un cuțit în Berlin
Full Article 2 minutes read

Cinci moldoveni au fost atacați cu un cuțit în Berlin

Cinci moldoveni, inclusiv o fată de 15 ani, au fost răniți cu un cuțit de un algerian, în vârstă de 21 de ani.  un cuțit  Incidentul a avut loc pe 13 august, la ora 22:40, într-un centru pentru refugiați ucraineni din cartierul Marzahn din  Berlin. 

Potrivit presei germane, conflictul ar fi izbucnit între algerian și un vizitator al centrului, pe care l-a atacat. Un angajat al serviciului de securitate a intervenit pentru a aplana conflictul, dar a fost și el agresat de atacator.

În total, tânărul algerian a rănit șapte persoane. Dintre acestea, două au suferit răni grave și au fost transportate la spital.

Conform purtătoarei de cuvânt a poliției germane, algerianul ar fi întâlnit un grup de aproximativ 20 de persoane la centrul pentru refugiați, pe care inițial i-ar fi agresat fizic, iar apoi i-a atacat cu un cuțit.

După incident, atacatorul a fugit, dar s-a reîntors în curtea centrului, unde a fost reținut de poliție. Fiind și el rănit, a primit îngrijiri medicale la spital, ulterior ajungând în custodia autorităților. Motivul atacului rămâne necunoscut, iar cazul este investigat de oamenii legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: