CNN: Mădălina Cojocari, fetița din Moldova dispărută în SUA, este căutată pe tot globul. La ce sumă se ridică cauțiunea părinților?
Full Article 2 minutes read

CNN: Mădălina Cojocari, fetița din Moldova dispărută în SUA, este căutată pe tot globul. La ce sumă se ridică cauțiunea părinților?

Cazul Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani originară din Republica Moldova și dispărută în SUA, a ajuns în atenția jurnaliștilor de la CNN. Potrivit trustului de televiziune, copila este căutată nu doar în American, și pe întregul glob. Totodată, autoritățile au stabilit suma de 250 mii de dolari pentru eliberarea pe cauțiune a mamei și 200 de mii de dolari pentru cea a tatălui.

Căpitanul de poliție din Cornelius, localitatea în care locuia Mădălina alături de mama sa și tatăl vitreg, Jennifer Thompson, a declarat că eforturile oamenilor legii din statul Carolina de Nord sunt îngreunate de faptul că dispariția a fost raportată foarte târziu.

„Una dintre provocările acestui caz este faptul că nu am fost anunțați că a dispărut. Anchetatorii au formulat și pornit aproape 250 de piste care vizează atât frontierele altor state, cât și întregul glob”, a spus Thompson.

Diana Cojocari și cel de-al doilea soț al său Christopher Palmiter au fost arestați pe 17 decembrie, pentru că nu au anunțat la timp dispariția Mădălinei, fiica femeii din prima căsătorie. Poliția a stabilit o cauțiune de 250 mii de dolari pentru cercetarea în liberate a femeii și 200 mii de dolari pentru cea a bărbatului.

CNN a menționat că a încercat în repetate rânduri să obțină un comentariu de la avocatul Dianei Cojocari.

„Este cazul unui copil ai cărei părinți în mod clar nu ne spun tot ceea ce știu. Vă rugăm să ne dați de știre dacă dețineți informații din partea unor martori vizuali”, a mai spus polițista.

Ce spune bunicul Mădălinei despre dispariție puteți citi AICI.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: