(VIDEO) Bunicul din Moldova al fetiței dispărute în SUA: „Acolo a fost ceva la mijloc între soți, cred că a fost furată”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Bunicul din Moldova al fetiței dispărute în SUA: „Acolo a fost ceva la mijloc între soți, cred că a fost furată”

Victor Cojocari, bunicul Mădălinei, fetiței de 11 ani, care locuia împreună cu mama și tatăl său vitreg în SUA, crede că micuța a fost răpită. Bărbatul a discutat cu jurnaliștii de la TV Nord Moldova.

Bărbatul susține că noul soț al fiicei sale era împotriva comunicării cu rudele din Moldova. Ultima oară au discutat în luna octombrie: „Mă suna când era la volan și spunea: mergem la munte, mergem la ocean, mergem în parc… să ne odihnim. Ultima oară am vorbit cam la sfârșit de octombrie. A fost ceva la mijloc, cred că a fost furată de cineva”.

Bunicul Mădălinei mai spune că mama fetiței a fost cea care a anunțat despre dispariție, însă nu a explicat din ce motiv i-a luat aproape o lună: „Acolo a fost ceva la mijloc între ambii soți. Fiindcă am înțeles că el nu i-a dat voie să comunice, însă până la urmă a reușit să anunțe la școală, fiindcă fata nu venea la ore. Iar profesorii au anunțat autoritățile”.

Amintim că FBI a dat publicităţii imagini video datând din 21 noiembrie, despre care se crede că sunt ultimele în care a fost surprinsă copila, a cărei dispariţie a fost anunţată de părinţi abia după trei săptămâni.

Pe 17 decembrie, poliţia din Cornelius i-a arestat pe tatăl vitreg al fetei, Christopher Palmiter, în vârstă de 60 de ani, şi pe mama acesteia, Diana Cojocari, pentru că nu au raportat dispariţia copilului mai devreme de 15 decembrie şi în felul acesta au împiedicat ancheta.

Luni, biroul FBI din Charlotte a declarat că şi-a extins zona de căutare pentru a include Lacul Cornelius, o zonă situată la vest de oraş.

Marţi, mama fetiţei, Diana Cojocari, în vârstă de 37 de ani, a fost prezentată instanţei, iar tribunalul a decis să majoreze suma cauţiunii de la 100.000 de dolari la 250.000 de dolari, pentru a accepta eliberarea ei sub control judiciar. Tatăl vitreg al fetei, Christopher Palmiter, are un avocat din oficiu, iar suma pentru cauţiune a fost stabilită la 200.000 de dolari.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: