Cod galben de ceață în toată țara. Șoferii sunt îndemnați să fie prudenți
Full Article 50 second read

Cod galben de ceață în toată țara. Șoferii sunt îndemnați să fie prudenți

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru 13 și 14 ianuarie cod galben de ceață pe întreg teritoriul țării. Avertizarea este valabilă până mâine la ora 18:00. 

„Pe parcursul zilei se va menține ceaţă cu vizibilitatea de 200 m și mai puțin”, au menționat reprezentanții SHS.

Poliția amintește că în sezonul de iarnă condițiile meteo sunt imprevizibile, de aceea recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo şi de trafic.

Cod galben de ceață în toată țara. Șoferii sunt îndemnați să fie prudenți

Amintim că vremea se va încălzi semnificativ în următoarea săptămână în Republica Moldova. Temperaturile vor atinge maxime de până la +12°C. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), vântul va sufla din sud-est, iar presiunea atmosferică va fi normală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: