Comisia Electorală Centrală are un nou membru. Unde a activat până în prezent Tatiana Barburoș
Full Article 50 second read

Comisia Electorală Centrală are un nou membru. Unde a activat până în prezent Tatiana Barburoș

Tatiana Barburoș a fost numită în funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC). Candidatura acesteia a fost susținută de 55 de deputați. Drept urmare, Barburoș a depus jurământul în cadrul ședinței plenare de din 2 martie.

Potrivit CV-ului, începând cu anul 2010 și până în prezent, Tatiana Barburoș a activat în cadrul Cancelariei de Stat, în diverse funcții: jurist și specialist principal în Oficiul teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, șef adjunct al Direcției juridice, consultant principal în Direcția expertiză juridică, în Direcția acte guvernamentale și în Direcția administrație publică.

Comisia Electorală Centrală are nouă membri – opt desemnați de Parlament și unul de președintele țării.

Membrii CEC sunt inamovibili şi nu pot fi membri ai partidelor şi ai altor organizaţii social-politice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: