Concertul de hramul orașului Bălți s-a încheiat cu interpretarea lui… Renato Usatîi (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Concertul de hramul orașului Bălți s-a încheiat cu interpretarea lui… Renato Usatîi (VIDEO)

Cu ocazia hramului, orașul Bălți a găzduit un concert cu invitați autohtoni, dar și străini. Finalul manifestării a fost încununat nu de către artista ucraineană Loboda, așa cum anunțat inițial organizatorii, ci de către… fostul primar al orașului, Renato Usatîi. Acesta a urcat pe scenă și a cântat în fața celor câteva mii de spectatori. El a interpretat o piesă a trupei rusești „Laskovîi Mai” și a încurajat activ pensionarii să i se alăture.

Pe 18 mai, fostul primar de Bălți Renato Usatîi a publicat pe Facebook un anunț în care se menționa că „Primăria municipiului Bălți și Renato Usatîi invită la hramul orașului”. Se menționa că la eveniment vor evolua mai mulți artiști iar invitata specială va fi interpreta ucraineană Svetlana Loboda.

Pe 22 mai, de ziua orașului – urmare a evoluției artiștilor, Usatîi a urcat pe scenă și a cântat karaoke. „Facem așa, pe ecran vor fi cuvintele iar noi vom cânta așa ca să ne audă toată țara”, s-a adresat Usatîi celor prezenți. „Bălți, conectați-vă. Pensionari”, a continuat acesta.

Precizăm că primar de Bălți este Alexandr Petkov. Acesta a candidat de pe listele Partidului Nostru la alegerile din noiembrie 2023 și a fost ales primar al muncipiului Bălți cu 59,63% din voturile exprimate. La același scrutin, în Consiliul Muncipal Bălți, Partidul „Nostru” a obținut cel mai mare număr de mandate de consilier municipal – 11. Usatîi a candidat primul pe lista PN. În ianuarie 2024, Usatîi, ales consilier municipal în Bălți, anunța că renunță la funcția de consilier pentru a se concentra pe campania electorală prezidențială. Detalii AICI.

Precizăm că, în 2016, Usatîi la fel a cântat karaoke la Bălți, la un concert în cinstea zilei orașului. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: