Condamnat la 12 ani de închisoare după ce a abuzat sexual o fetiță într-o mașină de taxi. Sentința nu este definitivă
Full Article 2 minutes read

Condamnat la 12 ani de închisoare după ce a abuzat sexual o fetiță într-o mașină de taxi. Sentința nu este definitivă

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de abuz sexual față de o fată mai mică de 14 ani într-o mașină de taxi. Sentința a fost pronunțat de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pe 5 ianuarie 2023. Individul urmează să execute pedeapsa într-un penitenciar de tip închis.

Totul s-a întâmplat pe 3 martie 2022, în jurul orei 15:00, când bărbatul, la volanul unei mașini de taxi, i-a propus unei minore, care nu a atins vârsta de 14 ani, care ieșise de la o școală situată în sectorul Ciocana al capitalei, să o conducă în sectorul Centru, unde aceasta urma să se deplaseze. Minora a acceptat și a urcat în automobil.

În timp ce conducea mașina, individul a deviat de la traseul convenit, a mers într-un câmp la periferia mun. Chişinău și a staţionat. Imediat după, a ieșit din automobil și a urcat pe bancheta din spate lângă minoră, unde a abuzat-o sexual.

În cadrul procesului de judecată, inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: